ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП схвалив збільшення тарифів на холодну воду та водовідведення з 1 січня 2023 року

НКРЕКП схвалив збільшення тарифів на холодну воду та водовідведення з 1 січня 2023 року

НКРЕКП ухвалив рішення про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення, зміни залежатимуть від регіону
Регулятор ухвалив рішення про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення, зміни залежатимуть від регіону, про це повідомила пресслужба НКРЕКП.
 
"Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 грудня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання", на якому було ухвалено рішення "прийняти постанови НКРЕКП про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення", йдеться у повідомленні.
 
Передбачається підвищення тарифів на воду та водовідведення наступного року у два етапи: з 1 січня, а потім – з 1 липня 2023 року. 
 
У Регуляторі підвищення тарифів на воду пояснюють кількома факторами, зокрема, зменшенням обсягів реалізації, збільшення видатків на оплату праці, збільшення амортизації, збільшення вартості електроенергії.

Тарифи на воду в областях, сильно постраждалих у результаті бойових дій, переглядатися не будуть. Тобто, тарифи на воду не зміняться у Харківській, Миколаївській та Херсонській областях. 

 
Коментарі (0)