ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП затвердив нові тарифи на розподіл газу для 43 операторів

НКРЕКП затвердив нові тарифи на розподіл газу для 43 операторів

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила тарифи для всіх облгазів на 2021 рік. У 40 облгазів після Нового року тарифи зросли. І лише у двох – знизилися.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг на соєму сайті оприлюднила список нових тарифів на розподіл газу для усіх 43 операторів з розподілу газу (облгазів).
 
Рішення про зростання тарифів для 22 облгазів НКРЕКП ухвалила 30 грудня (постанови №2765-2787). Ще раніше – 19 грудня – державний Регулятор затвердив нові тарифи для першої групи облгазів. 
 
Тепер у платіжці від оператора газорозподільної системи в графі «плата за розподіл (доставку) природного газу» стоятиме більша цифра. 
 
В середньому тарифи на розподіл газу в 2021 році зросли в 1,6 раза. Загалом в Україні працює 43 оператори газорозподілу – їм тарифи затверджує НКРЕКП.
 
Найбільший тариф встановлено для абонентів ТОВ «Газовик» – 3,06 грн за кубометр на місяць. 
 
Найменший – 0,37 грн за кубометр на місяць – абонентам АТ «Київгаз».  
 
Для двох компаній тарифи знизилися – для ПрАТ «НГХП «Сірка» (Львівська обл., місто Новий Розділ) тариф став 1,37 грн (в грудні – 1,82 грн), для ТзОВ «Спектргаз» (Львів) – 2,82 грн (у грудні – 3,28 грн).  
 
 

Зображення з сайту ГазПравда.  Для збільшення натисніть на нього. 

 
Коментарі (0)