ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНКРЕКП знову залишила трейдерам діри для махінацій на енергоринку

НКРЕКП знову залишила трейдерам діри для махінацій на енергоринку

Точну суму збитків від такої злочинної позиції повинні встановити правоохоронні органи

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, зберегла можливості для трейдерів займатися махінаціями на ринку електричної енергії. Про це повідомила в Facebook нардеп від "Слуги народу" Людмила Буймистер.

"У п'ятницю регулятор НКРЕКУ тимчасово призупинив частину махінацій на балансує ринку. Таке рішення Міністерство енергетики вимагало від регулятора прийняти ще 24 травня - рівно місяць тому!" - написала нардеп.

Вона підкреслила, що НКРЕКУ навмисно тягнула час, щоб протягом усього червня група трейдерів продовжувала махінації з цінами і "викачувала гроші" з державної компанії "Енергоатом".

"Точну суму збитків від такої злочинної позиції НКРЕКУ, я сподіваюся, встановлять правоохоронні органи. Переконана, що рахунок на сотні мільйонів гривень", - додала Буймистер.

Рішення НКРЕКУ припинити цінові махінації Буймистер назвала запізнілим і неповним.

"В цілому, сьогоднішнє запізніле рішення НКРЕКУ виглядає як знущання над державними компаніями і здоровим глуздом. Мовляв," ми згодні, що є махінації на ринку електроенергії і торгівля повітрям, але давайте ще місяць наші трейдери позарабативают, а потім ми їх зупинимо на кілька місяців ", - підкреслила політик.

 

 

 

 

 

 
 
Коментарі (0)