ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНімеччина почала будувати «Північний потік-2»

Німеччина почала будувати «Північний потік-2»

В кінці липня в Німеччині почалося закладка перших труб газопроводу "Північний потік-2"

В кінці липня в Німеччині почалося закладка перших труб газопроводу "Північний потік-2". Про це заявив фінансовий директор європейського партнера "Газпрому" Uniper Крістофер Дельбрюк. У свою чергу європейські ЗМІ повідомляють, що другу нитку Північного потоку побудують незважаючи на заперечення Данії.

Данський профільний міністр сам запропонував варіанти обходу датських економічних зон. Так що проект не зупинять. Крім того, за його словами, можливість обходу датської економічної морської зони передбачалася проектом, тому ніяких труднощів не буде. Раніше член ради керуючих австрійської OMV Манфред Лейтнера повідомив, що будівництво російського газопроводу "Північний потік-2" за альтернативним маршрутом не приведе до зміни загальної вартості проекту.

Як повідомлялось, російська газова компанія "Газпром" з шостого серпня скоротила поставки газу в Європу через Україну. Про це свідчать дані газотранспортних операторів Європи. Згідно із заявкою на транспортування по Україні, через ужгородський коридор повинні прокачати за сьогоднішній день, 7 серпня, 127 млн ​​куб. м, що на 14 відсотків нижче, ніж факт прокачування понеділка. Тоді цифра становила 147 млн ​​куб. м.

 

 
Коментарі (0)