ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНімеччина відклала повноцінний запуск європейського продовження "Північного потоку-2"

Німеччина відклала повноцінний запуск європейського продовження "Північного потоку-2"

У Німеччині перенесли запуск на повну потужність другої гілки газопроводу європейського газопроводу EUGAL, яким повинні транспортувати газ із "Північного потоку-2"
У Німеччині перенесли запуск на повну потужність другої гілки газопроводу європейського газопроводу EUGAL, яким повинні транспортувати газ із "Північного потоку-2".
 
Запуск був запланований на 1 січня 2021 року, але тепер це відбудеться не раніше квітня 2021 року - через затримки із будівництвом "Північного потоку-2". 
 
Про це повідомила пресслужба компанії Gascade, яка є оператором цього газопроводу.
 
"EUGAL (Європейський газопровід) вийде на повну транспортну потужність до 2 кварталу 2021 року. Причина нового припинення - непередбачені затримки у будівництві нової газової інфраструктури. Початковий план передбачав повну здачу у експлуатацію із 1 січня 2021 року", - йдеться у повідомленні.
 

Повідомляється, що перша лінія EUGAL працює із 1 січня 2020 року і з тих пір транспортує природний газ. Його пропускна здатність становить до 30,9 млрд куб. м природного газу на рік. Після завершення будівництва другої гілки і компресорної станції Radeland 2 повна потужність EUGAL складе до 55 мільярдів кубометрів природного газу на рік. 

 
Коментарі (0)