ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаНорвегія допомагатиме Україні розвивати нафтовидобування та гідроенергетику

Норвегія допомагатиме Україні розвивати нафтовидобування та гідроенергетику

Україна має нагоду заручитися підтримкою Норвегії у розвитку енергетичного сектору, а саме - гідроенергетики, нафтовидобування та екологічно-чистих технологій в енергетиці. Таких домовленостей

Норвегія зацікавлена у ровитку гідроенергетики та технологій нафтовидобування в Україні. Проце повідомляє Міністерство енергетики та вугільної промисловості.

Питання співпраці українських та норвезьких фахівців у нафтогазовій галузі та гідроенергетиці Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик обговорив під час робочої зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Норвегія в Україні Йоном Елведалом Фредріксеном та делегацією експертів у нафтогазовій галузі, яка відбулася в рамках Конгресу «Енерго Весна 2016».

 У зустрічі взяли участь представники Норвезько-української промислової палати, директори та менеджери норвезьких компаній.

 Сторони обговорили питання можливої українсько-норвезької співпраці щодо залучення нових технологій з підвищення нафтовіддачі пластів, а також можливості інвестицій у технології підвищення нафтовіддачі.

 

Також норвезькі представники повідомили про зацікавленість у співпраці щодо розвитку екологічно-чистих технологій.

 Представники норвезько-української Торгової Палати поінформували Міністра про стан розробки «Дорожньої карти» для розвитку сегменту гідроенергетики в енергосистемі України, яку орієнтовно планують презентувати у червні 2016 року.

 Норвезькі фахівці наголосили про важливість використання потенціалу гідроенергетики та готовність до співпраці щодо впровадження проектів з будівництва малих ГЕС в Україні.

У рамках попередніх домовленостей щодо використання інноваційних технологій та проведення досліджень на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу стосовно покращення видобутку нафти з нафтових родовищ та подовження експлуатації родовищ делегація від Норвегії має намір 27 травня відвідати ІФНТУНіГ для обговорення зазначених питань. 

Туристичне агентство "Королівські Подорожі" – це саме Ваш провідник у сучасному світі туризму і мандрівок. Агентство пропонує гарячі тури, які принесуть Вам незабутню насолоду за доступною ціною.

 
Коментарі (0)