ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняНові ДБН: у готелях обов’язкове влаштування входу за безконтактними картками

Нові ДБН: у готелях обов’язкове влаштування входу за безконтактними картками

Для підвищення норм безпеки проживаючих та захисту їх майна у готелях у нових змінах до ДБН Готелі запропоновано обов’язково влаштовувати електронні системи контролю доступу
Для підвищення норм безпеки проживаючих та захисту їх майна у готелях у нових змінах до ДБН Готелі запропоновано обов’язково влаштовувати електронні системи контролю доступу — вхід за безконтактними картками до номерів та інших готельних приміщень.
 
Про це повідомляє прес-служба Мінрегіону.
 
Це дозволить підвищити рівень обслуговування в українських готелях, зробити їх надійнішими та більш безпечними для громадян. Крім того, що також важливо, використання безконтактних карток дозволить суттєво скоротити енерговитрати в будівлі завдяки “енергозберігаючим кишеням”, через які за допомогою картки контролюється подача електроенергії до номеру.
 
Згідно зі змінами у ДБН, при проектуванні готелів необхідно передбачати заходи, які захищають від несанкціонованого проникнення в готельні номери та інші приміщення, за допомогою сучасних систем контролю доступу та відеоспостереження.
 
Державні будівельні норми – обов’язкові до виконання нормативні акти, які використовуються під час проектування нових та реконструкції існуючих будівель, кварталів, мікрорайонів відповідно до їх призначення. 
 
Коментарі (0)