ГоловнаНовини ЖКГНовий заїзд на Дарницький міст не виконав головне завдання

Новий заїзд на Дарницький міст не виконав головне завдання

Новий заїзд на Дарницький міст працює вже чотири дні, але поки йому не вдається виконати його головне завдання - розвантажити міст Патона від заторів. Вчора вранці він стояв (правда, ввечері було вільно), а ось заїзд з Наддніпрянського шосе на міст Кирпи пустував, пише г. «Сегодня». Водії кажуть, щ

Новий заїзд на Дарницький міст працює вже чотири дні, але поки йому не вдається виконати його головне завдання - розвантажити міст Патона від заторів. Вчора вранці він стояв (правда, ввечері було вільно), а ось заїзд з Наддніпрянського шосе на міст Кирпи пустував, пише г. «Сегодня».

Водії кажуть, що до мосту поки не звикли, до того ж, тут є проблеми з дорожніми знаками.

«Тут проблема - розв'язка при в'їзді на міст з боку Березняків та вул. Сортувальної (Харківський масив). Чомусь головну дорогу, яка веде з вул. Сортувальної на міст, зробили другорядною. І автомобілі змушені гальмувати і пропускати авто з Березняків. Також на цій розв'язці ще й лівий поворот (для машин, які їдуть з центру по мосту і повинні повернути вліво на Березняки. - авт.), і машини звідти теж треба пропускати. При мені кілька разів виникала складна ситуація: водії не звертають увагу на знаки, вважаючи, що їдуть по головній, сигналять. Аварій тут не уникнути», - розповів таксист Володимир.

Ще одна проблема - у з'їзду з мосту на лівому березі. Із зустрічної смуги машини, які їдуть у бік центру, роблять лівий розворот. Як тільки на мосту з'явиться багато авто, тут явно буде виникати затор. Третя проблема - двосмугова дамба через озеро з боку вул. Сортувальної, яка веде до мосту і від нього. З трисмугового мосту авто впираються всього в одну смугу і тут же виникає затор.

Влада говорить, що всі проблеми постарається вирішити. «До 1 вересня ми розширимо дамбу до чотирьох смуг - по дві з кожного боку», - сказав начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин. А в КК «Київавтодор» пообіцяли, що найближчим часом займуться реконструкцією під'їздів до мосту, щоб зробити їх більш зручними для жителів Харківського масиву.

«Ми продовжимо вул. Урлівську, щоб з'єднати Сортувальну і Здолбунівську. Так буде зручніше добиратися до мосту», - сказав начальник КК «Київавтодор» Георгій Глінський.

У Київській ДАІ кажуть, що спостерігатимуть за рухом біля мосту, і якщо дійсно там будуть проблеми, то підкоригують знаки.

 
Коментарі (0)