Експертна оцінка авто

Для різних цілей успішно використовують експертну оцінку автомобіля. Найчастіше вона затребувана для продажу, для цілей оподаткування та при страхуванні

Для різних цілей успішно використовують експертну оцінку автомобіля. Найчастіше вона затребувана для продажу, для цілей оподаткування та при страхуванні. Експертна оцінка автомобіля в Києві в компанії АЛЬЯНС Укрексперт - це саме те, що вам потрібно.

Експертна оцінка необхідна для конкретизації компенсаційної суми збитку, який був отриманий під час аварії, а також в разі страхування автомобіля, при передачі особистого транспортного засобу під заставу кредитної компанії. Крім того, затребувана експертна оцінка і для вступу в права спадкування - для визначення вартості спадкового майна. А ще - при проведенні юридично-правових операцій з оренди та купівлі, або з продажу транспортного засобу. У список слід додати і бухгалтерську звітність.

Звернувшись в компанію, вам гарантований високий професіоналізм співробітників, реальна незалежність оцінки. також для вас - прийнятні ціни. Оформлення документації - юридично грамотне. Також гарантована і оперативність виконуваних робіт.

Завдяки експертну грошову оцінку, вдасться точно визначити ринкову вартість авто. Крім того, вона допомагає і при перереєстрації транспортного засобу. Експертний висновок надається у формі письмового звіту, відповідно до вимог закону.

Ви зможете замовити оцінку прямо на сайті, навіть не виходячи з дому. Погодження про ви зможете зателефонувати по телефону і безкоштовно проконсультуватися у фахівців

 

 
Коментарі (0)