ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВулиці Харкова закриють для транспорту через футбол

Вулиці Харкова закриють для транспорту через футбол

Сьогодні у Харкові на кілька годин обмежать рух транспорту на вулицях, які прилягають до стадіону «Металіст». Це пов'язано з проведенням у місті футбольного матчу. Крім цього, внесено зміни і в маршрути міських автобусів

У Харкові сьогодні на кілька годин – з 17:00 до 20:00 заборонять рух транспорту по пров. Власівському, вул. Храмовій, вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Кірова до вул. Польової. Обмеження руху зумовлені проведенням футбольного матчу на стадіоні «Металіст». Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

У цей же час буде заборонено виїзд транспорту з вул. Державінської на вул. Плеханівську.

У зв’язку з цим у місті внесено тимчасові зміни у маршрути міських автобусів, котрі на час матчу рухатимуться наступним чином:

№244е у напрямку до пр. Московського: пр. Гагаріна - вул. Кірова і далі за маршрутом;
у напрямку до пр. Гагаріна: пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

№251е у напрямку до вул. Морозова: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Повстання - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом;
у напрямку до центру: вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - пров. Золотий - пр. Гагаріна - вул. Кірова - вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом;

№260е скоротить шлях руху і змінить кінцеву зупинку наступним чином: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева», висадка і посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці «Ст. м. «Завод ім. Малишева».

«Крім того, з 18:00 до 19:00 і з 20:45 до 21:00 буде обмежено швидкість руху трамваїв по вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Кірова до вул. Державінської», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, кілька вулиць Харкова тимчасово закрили для проїзду транспорту. Обмеження руху будуть діяти до кінця цього місяця та зумовлені проведенням будівельних робіт.

 
Коментарі (0)