ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Інший вимір» Укрзалізниця показала нові вагони підвищеної комфортності

«Інший вимір» Укрзалізниця показала нові вагони підвищеної комфортності

Крюківський завод передав УЗ два сучасних вагони, які можуть використовуватися на європейській колії.

 

Крюківський завод передав УЗ два сучасних вагони, які можуть використовуватися на європейській колії.

Крюківський вагонобудівний завод передав «Укрзалізниці» два сучасних вагони габариту RIC, які можуть використовуватися на європейській колії стандарту 1 435 міліметри, повідомив глава філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський.

Перцовський назвав ці вагони «іншим виміром». У кожному купе є умивальник і пеленальний столик. Також вагон оснащений мультимедійною системою, душовою і відеоспостереженням.

«Укрзалізниця» планує використовувати ці вагони для відновлення міжнародних поїздок відразу після карантину. У вагоні всього 12 купе, одне з них технічне, він розрахований на 22 або 33 пасажири, в залежності від компоновки розсувних перегородок купе.

Крюківський вагонобудівний завод представив оновлений пасажирський вагон габариту RIC в 2017 році. Ці вагони повинні були використовуватися на маршруті Київ-Відень.

Нагадаємо, з початку 2020 року і станом на 15 грудня пасажири поїздів далекого прямування "Укрзалізниці" придбали 2,3 млн одиниць напоїв.

Уточнюється, що з цього обсягу трохи більше 1,4 млн порцій склав чай, майже 500 тис. Порцій - кава. Ще понад 460 тис. Раз пасажири купували воду в пластикових пляшках ємністю 0,5 л. За 12 місяців 2019 року пасажирам поїздів далекого прямування було продано майже 13 млн одиниць напоїв.

 

 

 
Коментарі (0)