ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Інтерсіті+» тимчасово припинили курсування

«Інтерсіті+» тимчасово припинили курсування

Потяги Hyundai тимчасово приберуть з маршрутів для техогляду. Пасажирам, які встигли придбати квитки на "Інтерсіті+", обіцяють повернути гроші.

На маршрутах швидкісних "Інтерсіті+" тимчасово курсуватимуть звичайні потяги. Про це повідомляють в прес-службі «Укрзалізниці».

Заміна рухомого складу відбулася 12 лютого. Це пов’язано з тим, що Hyundai Rotem проходитиме техогляд за участю корейських фахівців. «У зв’язку з тимчасовою заміною категорії рухомого складу, пасажирам, які придбали квитки на поїзди «Інтерсіті+» та здійснять поїздку залізничним транспортом,  буде повернена різниця вартості проїзду», – йдеться в повідомленні. У разі відмови від поїздки, гроші пасажирам обіцяють повертати у повному обсязі. Для цього їм потрібно звернутися у залізничні каси вокзалів.

Як раніше писала «У.К.», перший сніг зупинив поїзд Hyundai на Харківщині під Лозовою. Так, у 10 грудня 2014, пасажири потяга повідомили, що поїзд «Інтерсіті+» сполученням Київ-Донецьк більше двох годин простояв під Лозовою.

 
Коментарі (4)
I am2
13 Лютого 2014 p. 12:06
Как сняли? Вы что!!!!!!!!!! Как я теперь в Кривой Рог к маме ездить буду?????? Верните Интерсити!!!!!!!!!!!
Катя1
13 Лютого 2014 p. 12:32
Кажуть, у моду повертається "пішохідний транспорт". Самі плюси: дешево, сердито, зміцнює здоров"я та й поломки не такі часті як у "корейських коней". Подумайте, можливо, це не так вже і погано?!:)
Михаил1
13 Лютого 2014 p. 12:16
Видимо, зимнюю резину снимать будут
Олена1
13 Лютого 2014 p. 12:47
Страна непуганых идиотов! Зачем продавать билеты, если будут снимать поезда!!! Они же не за одну минуту решили проводить техосмотр. Он же должен был запланирован!!!! Хотя, в нашей стране может быть всё....