ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКотеджі з каркасних панелей

Котеджі з каркасних панелей

Універсальний каркас відрізняється доступною ціною. Для виготовлення цеглин використовуються натуральні і безпечні складники

Для зведення сучасних, теплих, комфортних котеджів різної архітектурної форми, площі, з різною кількістю поверхів наша компанія «House Group» використовує лише практичний і міцний будівельний матеріал. Будівництво котеджів під ключ, здійснюється з високоякісних формованих елементів, є виключно екологічними, мають підвищену стійкість, відмінно зберігають тепло та не пропускають вологу.

Універсальний каркас відрізняється доступною ціною. Для виготовлення цеглин використовуються натуральні і безпечні складники. Такий матеріал нешкідливий для людини і навколишнього середовища, має показник міцності в 2 рази більший, ніж аналогічний цегляний. Брикети можуть мати будь-який розмір, форму.

Спеціальні блоки є стійким до пошкодження пліснявою біокомпозитом. Матеріали однаково ефективно використовуються як для зведення нових каркасів, так і для утеплення існуючих елементів споруд – стін, підлоги, перекриттів, покрівлі. Готові брикети дуже легкі і одночасно витривалі до навантажень. При цьому відсутня необхідність у створенні масивного фундаменту.

Які переваги мають каркасні котеджі?

Завдяки спеціальним блокам у короткі терміни можна звести оригінальні екологічні котеджі різної складності, з сучасною архітектурною формою, всім необхідним технічним обладнанням і мережевими комунікаціями. Матеріал не використовується як структурна частина, а є ізоляційним елементом для заповнення пустот і швів попередньо змонтованого каркасу.

Високоякісний і довговічний каркас має безліч вагомих для користувача переваг, серед яких слід відзначити:

· підвищену стійкість;

· економічність. Дешевизна виробництва брикетів, відсутність необхідності залучення спеціальної важкої техніки при зведенні споруд та формування складного фундаменту суттєво зменшують вартість будівництва;

· створення комфортного мікроклімату. Утеплювач, який застосовують при будівництві каркасних котеджів здатен відтворити ефект «термосу». Тому у кімнатах тепло взимку та прохолодно влітку;

· відсутність шкідливого впливу на людину, навколишнє середовище. Стіни мають анти грибкові, гіпоалергенні властивості та одночасно не виробляють токсичних речовин;

· можливість створення нестандартних блоків, розрізання брикетів на будь-які частини, під різним кутом для формування цікавих архітектурних елементів.

Цегла, яку ми використовуємо при спорудженні каркасних котеджів не гниє, має амортизаційні властивості, сейсмічну стійкість. Підвищений рівень теплозбереження матеріалу забезпечує зменшення витрат на опалення у холодний сезон.

Чому каркасний котедж слід замовити в «House Group»?

Вже декілька років наша компанія «House Group» успішно займається виробництвом костробетону і будівництвом каркасних котеджів під ключ. Для цього ми маємо повністю укомплектоване власне виробництво, команду професійних фахівців, необхідну матеріально-технічну базу. Якщо ви бажаєте замовити сучасний каркас, то для отримання довговічного, красивого, зручного та теплого котеджу вашої мрії рекомендуємо звертатися до перевіреного і надійного партнера. Ми пропонуємо стандартні чи ексклюзивні проекти, виключно оптимальні рішення для кожного замовника з урахуванням особливостей ділянки, всіх потреб і побажань клієнта, запланованого бюджету будівництва.

Хоча зведення каркасних споруд пов’язане з багатьма технологічними розрахунками та труднощами, ми гарантуємо професійне виконання кожного етапу. Ваш котедж неодмінно буде максимально затишним, комфортним місцем для всієї родини, у якому ви зможете чудово відпочивати від буденних турбот. Щоб замовити будівництво котеджу під ключ у Львові, зателефонуйте нашим менеджерам і домовтеся про зручний час для зустрічі і обговорення всіх деталей співробітництва.

 
Коментарі (0)