ГоловнаНовини ЖКГЖитлоОбсяги молодіжного кредитування планують збільшити ще до закінчення року

Обсяги молодіжного кредитування планують збільшити ще до закінчення року

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву до кінця 2012 року планує досягти показника видачі пільгових молодіжних кредитів на рівні 472 кредитів на суму 162,2 млн грн.

Про це заявив голова Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

«За програмою пільгового молодіжного кредитування фондом станом на 26 грудня надано 299 кредитів на загальну суму 99,12 млн грн і до кінця року за умови оплати Держказначейством підготовлених доручень, кількість виданих кредитів може досягти показника 472 кредити на загальну суму 162,2 млн грн», - сказав Леонід Рисухін.
 
Він також відзначив, що питаннями забезпечення молоді житлом стали активніше і продуктивніше займатися органи місцевого самоврядування. «Так, за рахунок коштів місцевих бюджетів станом на сьогодні молодіжне житлове кредитування профінансовано в обсязі 43 млн грн, що вже більше, ніж за весь 2011 рік, коли було профінансовано 41 млн грн», - сказав голова Держфонду.
 
Він також повідомив, що в 2012 році фонд продовжив роботу за програмою «Доступне житло» і основну програму пільгового кредитування молоді під 3% річних, яка була продовжена за рішенням уряду завдяки зусиллям фонду на 2013-2017 роки. 
 
Також фонд залучений до реалізації ще однієї нової програми зі здешевлення вартості іпотечних кредитів, а також до програми пільгового кредитування юридичних осіб, перш за все ОСМД, в питаннях реформування житлово-комунального господарства.
 
 
Коментарі (0)