ГоловнаНовини ЖКГТранспортОбстріл столичного ДВРЗ завдав 220 млн грн збитків екології

Обстріл столичного ДВРЗ завдав 220 млн грн збитків екології

Внаслідок ракетного обстрілу Києва в Дарницькому вагоноремонтному заводі (ДВРЗ) повністю зруйновано три цехи та завдано мільйонних збитків екології.

 

Внаслідок ракетного обстрілу Києва в Дарницькому вагоноремонтному заводі (ДВРЗ) повністю зруйновано три цехи та завдано мільйонних збитків екології. Про це розповіли у Державній екологічній інспекції Московського округу, передають "Коментарі".

У відомстві зазначили, що ракетну атаку російських окупантів на ДВРЗ завдано у Всесвітній День довкілля, 5 червня. Внаслідок ракетного обстрілу Києва на Дарницькому вагоноремонтному заводі повністю зруйновано три цехи. Загальна площа забруднення внаслідок руйнування підприємства складає чотири тисячі квадратних метрів.

Фахівці Державної екологічної інспекції Московського округу оглянули територію Дарницького вагоноремонтного заводу за тиждень після обстрілу. Фахівці зафіксували наслідки шкоди для екології та підрахували збитки.

У відомстві повідомили, що "звільнення" ДВРЗ у Києві російськими снарядами коштуватиме Кремлю 221 мільйон гривень. Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 5 червня російські війська вдарили ракетами вагоноремонтним заводом на лівому березі Києва. Потім у російському Міноборони заявили, що вдарили по ДВРЗ, бо там були танки Т-72. Того ж дня залізничники відчинили двері ДВРЗ для журналістів і показали, що на заводі немає військової техніки.

На ДВРЗ два дні тривали слідчі дії. Правоохоронці зафіксували наслідки ракетного обстрілу на підприємстві. Розбирати завали допомогли місцеві активісти. Поки що завод повернувся до роботи в тих цехах, де це можливо.

 

 

 
Коментарі (0)