ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024О.Буславець:«Запасів палива більш ніж достатньо для сталого проходження осінньо-зимового періоду»

О.Буславець:«Запасів палива більш ніж достатньо для сталого проходження осінньо-зимового періоду»

Запасів палива більш ніж достатньо для сталого проходження осінньо-зимового періоду. Про це повідомила в.о. міністра енергетики Ольга Буславець
Запасів палива більш ніж достатньо для сталого проходження осінньо-зимового періоду. Про це повідомила в.о. міністра енергетики Ольга Буславець під час виїзної наради, яка відбулась на Южно-Українській АЕС.
 
“Запаси вугілля на ТЕС і ТЕЦ — 3 млн тонн, що майже втричі більше, ніж це передбачено нормативними документами щодо гарантованого запасу, яким ми маємо бути забезпечені. І запаси газу на сьогодні складають майже 28 млрд куб. м при затверджених розпорядженням Уряду 17 млрд кубів, і для сталого проходження опалювального періоду цього більш ніж достатньо, щоб почувати себе впевнено”, — відмітила очільниця Міністерства, Ольга Буславець.
 

Вона нагадала, що для сталого проходження осінньо-зимового періоду Міненерго затвердило відповідні накази щодо ремонту основного обладнання електростанцій та забезпечення надійності роботи електричних мереж, і закликала всіх присутніх дотримуватися затверджених графіків. 

 
Коментарі (0)