ГоловнаПослугиФінансування ЖКГТернополю обіцяють нову тролейбусну лінію

Тернополю обіцяють нову тролейбусну лінію

До кінця року у Тернополі з’явиться нова тролейбусна лінія на масиві Східний. Гроші на відповідні цілі виділили на черговому засіданні виконавчого комітету міськради.

До кінця року у Тернополі на масиві «Східний» вул. Протасевича – О. Довженка – Лесі Українки буде збудована нова тролейбусна лінія. Кошти на ці роботи були виділені на черговому засіданні виконавчого комітету. Про це «Україні  КомунальніЙ» повідомили в прес-службі Тернопільської міськради. 

«На засіданні виконавчого комітету було виділено кошти на будівництво нової тролейбусної лінії на масиві «Східний» та облаштування зупинок. Також додатково ми виділили кошти для підприємства КП «Тернопільелектротранс», щоб компенсувати витрати підприємству за перевезення пільговиків», – сказав міський голова Сергій Надал.
 
Нагадаємо, що за останні роки у Тернополі збудовано три нові тролейбусні лінії: на масиві «Аляска» (вул. В. Великого - Л. Курбаса - Морозенка - Симоненка), у районі обласної дитячої лікарні (вул. Корольова - Сахарова - Купчинського) та на масиві «Дружба» (вул. Бережанська - Лучаківського - Будного - Тролейбусна). 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 31 серпня у Тернополі виникла проблема із постачанням гарячої води у житлові будинки та низку інших установ. 
 
Коментарі (0)