ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОбираємо правильно вагове обладнання

Обираємо правильно вагове обладнання

Для зважування продукції для продажу ніяк не обійтися без вагового обладнання

Для зважування продукції для продажу ніяк не обійтися без вагового обладнання. Вибір тих чи інших вагів електронних ціна їх буде залежати від різних факторів. Ними можуть бути наступні:

  • форма продажів варіанти взаємодії продавців і покупців
  • особливості продукції кількість позицій

Не варто купувати обладнання з зайвими модулями, пристроями і функціями, якщо вони не потрібні. Додаткові функції тільки підвищують цінник і якщо вони не потрібні, то немає потреби гаяти гроші.

Найголовніша функція будь-яких ваг, це, звичайно ж вимірювати вазі товарів. За допомогою нових введень функціонал ваг став більше, і ваги вже стали подобу калькулятор вартості кінцевої покупки, але не завжди потрібні всі ці додаткові опції.

Межі зважування важливий показник ваг, їх можна віднести до першої групи параметрів, на яке звертають увагу в першу чергу під час покупки. У торгівлі найчастіше використовують ваги третього середнього типу точності, з мінімальним навантаженням в 50 грам, максимальної може бути 50 кг. При цьому крок шкали буде 2 і 5 грам. На території приймання в магазині затребувані ваги до 500 кг з показником дискретності 20-50 грам.

Зараз багато магазинів поєднують в одному залі кілька варіантів продажу, тому доцільно розглянути кілька прикладів:

  1. Якщо в магазині не ведеться продаж через прилавок, то варто прискорити потік людей за допомогою установки ваг для попереднього фасування. Цим ваги не потрібні дисплеї додаткові, але необхідна функція розрахунку ціни і видача етикетки з ціною і іншими параметрами покупки.
  2. Коли вибираються ваги, для самообслуговування важливий якісний дисплей, зрозуміле управління. Такі ваги можна зустріти у великих магазинах у них простий інтерфейс всієї продукти для зважування розміщені у вигляді каталогу, який розсортований за алфавітом і по цифровим діапазонах. Обсяг пам'яті таких ваг, буде прямо залежати від кількості завантажуваних одиниць продукції. Наприклад, якщо ваги потрібні для зважування овочів і фруктів, а їх багато то ваги потрібні з великою пам'яттю, щоб вмістити інформацію про кожному продукті і мати можливість, якщо що додати нові категорії і одиниці.
 
Коментарі (0)