ГоловнаПослугиФінансування ЖКГСтоличну Троєщину з'єднають з залізничним вокзалом

Столичну Троєщину з'єднають з залізничним вокзалом

Столичний житловий масив Троєщина з’єднають із Центральним залізничним вокзалом автобусом. Транспорт працюватиме в експериментальному режимі.

У Києві з 28 жовтня з'явиться автобусний маршрут №114, який курсуватиме  від житлового масиву Троєщина до Центрального залізничного вокзалу. Новий маршрут організовано в рамках співпраці зі Світовим банком із оптимізації та розвитку транспортної схеми міста Києва. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Роботу автобусу № 114 буде організовано у форматі експерименту з вивчення реальних пасажиропотоків та доцільності впровадження маршруту в мережу громадського транспорту столиці», - зазначається у повідомленні.

На маршруті курсуватимуть 10 рухомих одиниць першого класу за такої схемою: вул. Милославська (від вул. Радунської) – просп. Володимира Маяковського – просп. Генерала Ватутіна – Московський просп. – вул. Набережно-Рибальська – вул. Набережно-Хрещатицька – вул. Борисоглібська – вул. Петра Сагайдачного – Володимирський узвіз – вул. Хрещатик – бульв. Тараса Шевченка – вул. Симона Петлюри – залізничний вокзал «Центральний» .

Натисніть для збільшення

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Китай розглядає можливість інвестування в будівництво та розвиток доріг та метрополітену в Києві. Влада столиці пообіцяла в тижневий термін надати інвестиційні проекти КНР.

 
Коментарі (0)