ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2024-2025О.Чернишов:"Ми успішно пройшли найважчу за часи незалежності зиму"

О.Чернишов:"Ми успішно пройшли найважчу за часи незалежності зиму"

Очільник НАК "Нафтогаз Україна", голова Штабу з підготовки до опалювального періоду 2022/2023 років Олексій Чернишов оголосив про офіційне завершення опалювального сезону
Очільник НАК "Нафтогаз Україна", голова Штабу з підготовки до опалювального періоду 2022/2023 років Олексій Чернишов оголосив про офіційне завершення опалювального сезону, про це повідомила пресслужба компанії.
 
"Ми успішно пройшли найважчу за часи незалежності зиму. Українці були з теплом! Наразі споживачі в усіх областях України відключені від опалення", – говориться в повідомлені.
 
Він подякував керівникам міст та областей за працю 24/7 та оперативне вирішення питань, а також газовикам, які забезпечували видобуток блакитного палива та відновлювали пошкоджені об'єкти.
 
"Вже зараз готуємось до опалювального сезону 2023/2024. Впевнений, що досвід, який ми отримали, допоможе нам гідно його пройти!", – резюмував Олексій Чернишов.
 
Нагадаємо, НЕК «Укренерго» прокоментувало наслідки руйнувань, завданих українській енергосистемі російськими терористичними військами з осені 2022 року, та як Україна пройшла свій найважчий в історії опалювальний сезон.
 
Понад 1200 ракет та дронів випустили росіяни по ключових енергетичних об’єктах. Понад 250 із них таки влучили у ціль - 43% магістральних мереж було пошкоджено. Обстріляні й зазнали різного ступеню ушкоджень усі теплові та гідроелектростанції. 
 
Протягом зими ремонтні бригади - тільки «Укренерго», складали понад 1500 фахівців. Пошук обладнання вівся в 40 країнах світу. 
 
Коментарі (0)