ГоловнаКоментаріЕлектроенергетикаО.Данілов:"Олігархи можуть бути причетні до саботажу енергетичного балансу в Україні"

О.Данілов:"Олігархи можуть бути причетні до саботажу енергетичного балансу в Україні"

Олігархи можуть бути причетними до саботажу створення повного енергетичного балансу в Україні. Про це заявив секретар РНБО України Олексій Данілов
Олігархи можуть бути причетними до саботажу створення повного енергетичного балансу в Україні. Про це заявив секретар РНБО України Олексій Данілов під час брифінгу.
 
Олексій Данілов зазначив, що за результатами розгляду ухвалено рішення РНБО України, яким, зокрема, уряду, обласним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування доручено невідкладно вжити вичерпних заходів до безумовного виконання завдань, визначених рішеннями Радбезу від 2 грудня 2019 року, від 30 липня 2021 року і від 28 серпня 2021 року в енергетичній сфері, уведених в дію указами Глави держави.
 
“На превеликий жаль, є певний саботаж виконання рішення від 2 грудня 2019 року у плані створення повного енергетичного балансу України. Ми вважаємо, що певне коло осіб, які в народі звуться олігархами, мають великий вплив у цій галузі, і можуть бути причетні до того, що в Україні до цього часу немає такого фундаментального документа”, — заявив Олексій Данілов.
 

За його словами, розпочала працювати робоча група, до якої залучені профільні міністерства і відомства, аби “все, що відбувається у цій царині, було публічним і зрозумілим”. Необхідно припинити працювати хаотично, робота у цій царині має бути системною, наголосив він, “в автоматичному, а не у пожежному, режимі”. 

 
Коментарі (0)