ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГОдержувачі субсидій гірше всіх платять за ЖКП

Одержувачі субсидій гірше всіх платять за ЖКП

Рівень розрахунків споживачів за використану теплову енергію, тобто за послуги опалення та подачі гарячої води, за січень-квітень склав 95,4%.

Рівень розрахунків споживачів за використану теплову енергію, тобто за послуги опалення та подачі гарячої води, за січень-квітень склав 95,4%.

Це повідомила прес-служба Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, посилаючись на дані 170 компаній-ліцензіатів.

"Рівень розрахунків споживачів за січень-квітень склав 95,4%", - повідомили в прес-службі, зазначивши, що найвищий рівень розрахунків зафіксований серед споживачів, які не користуються пільгами та субсидіями (108,1%), а найнижчий - серед одержувачів пільг і субсидій (85,1%).

За даними Нацкомісії, бюджетні установи сплатили свої рахунки за теплову енергію на 88,1%, а організації, що надають житлово-комунальні послуги населенню (ЖЕКи, ОСББ та інші), - на 98%.

"Через несвоєчасне і неповне відшкодування компанії" Київенерго "пільг і субсидій стан розрахунків по цій категорії (споживачі компанії, за яких з бюджету повинні бути перераховані кошти на покриття пільг і субсидій) значно гірше - 62,8%. Сума заборгованості за пільги і субсидії станом на 30 квітня тільки по "Київенерго" становила 1015,8 млн. грн. ", - додали в прес-службі Нацкомісії.

 

 
Коментарі (0)