ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОдержувачів субсидій занесуть в єдиний реєстр

Одержувачів субсидій занесуть в єдиний реєстр

Уряд схвалив створення єдиного реєстру отримувачів субсидій на оплату послуг ЖКГ

Кабінет міністрів України прийняв рішення до кінця 2017 створити єдиний реєстр одержувачів субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Відповідну постанову було прийнято сьогодні на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна. "Мова йде про створення єдиного реєстру отримувачів субсидій, який буде в розпорядженні у Мінсоцполітики", - заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. За його словами, це рішення є важливим для верифікації субсидій.

Прем'єр підкреслив, що реєстр буде створено до кінця року. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд має намір завершити підготовку до монетизації субсидій на оплату житлово-комунальних послуг для населення до осені. "Ми почали зараз збирати дані, щоб до вересня завершити цю роботу і провести монетизацію залишку, так би мовити, економії субсидій для українських громадян" - заявив Гройсман.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
20 Липня 2017 p. 10:38
А що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.