ГоловнаНовини ЖКГОдещина першою виконає програму «Шкільний автобус» в повному обсязі

Одещина першою виконає програму «Шкільний автобус» в повному обсязі

В п'ятницю, 26 серпня, під час засідання сесії Одеської обласної ради було прийнято рішення про передачу шкільних автобусів 2011 року випуску у спільну власність територіальних громад районів Одещини, інформує офіційний сайт Одеської ОДА. «Це предмет особливої гордості голови Одеської обласної дер

В п'ятницю, 26 серпня, під час засідання сесії Одеської обласної ради було прийнято рішення про передачу шкільних автобусів 2011 року випуску у спільну власність територіальних громад районів Одещини, інформує офіційний сайт Одеської ОДА.

«Це предмет особливої гордості голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука та його першого заступника Наталі Чегодар, всього депутатського корпусу», - відмітив голова Одеської обласної ради Микола Пундик.

У свою чергу, як зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук, у наступному році планується закупити та передати у райони області ще автобуси, для того щоб покрити усі потреби регіону.

«Ми можемо стати першою областю в країні, яка повністю виконає програму «Шкільний автобус». Це дуже важливе питання для всього регіону», - додав Едуард Матвійчук.

Всього у цьому році на освіту обласна влада виділила більш ніж 100 млн грн, які будуть витрачені на будівництво 6 шкіл, придбання шкільних автобусів та інше. Крім цього вже на наступному тижні будуть відкриті п'ять шкіл.

 
Коментарі (0)