ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаОдещину врятували від знеструмлення

Одещину врятували від знеструмлення

В Одеській області полагодили основні аварії на електропередачах, які зумовили перебої з електрикою в десятках населених пунктах регіону. Зокрема, влада обіцяє вже до опівночі відновити електропостачання півночі області.
В Одеській області ліквідували основні осередки аварії з електропостачанням. Про це заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.
 
«Основні осередки аварії вже ліквідовані, найпізніше завтра вся північ Одеської області буде забезпечуватися без перебоїв. Дякую всім, хто досі продовжує працювати в складних умовах», - написав чиновник.
 
Нагадаємо, що в Україні 7-8 січня було знеструмлено142 населених пункти у семи областях. Зокрема, у Полтавській області без світла 72 населені пункти, у Кіровоградській — 38, Одеська — 17, Миколаївська — 7, Черкаська — 6, Дніпропетровська — 1 та Донецька — 1. Відключення електрики відбулося внаслідок складних погодних умов (налипання мокрого снігу, обледеніння) та через спрацювання систем захисту ліній електропередач. До відновлення енергопостачання населених пунктів залучені бригади обленерго.
 
Коментарі (0)