ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняОдесити скорочують газову заборгованість

Одесити скорочують газову заборгованість

Одеські боржники за спожитий газ поступово сплачують за рахунками, втім, не без сторонньої допомоги. Внаслідок втручання прокуратури відшкодовано майже 56 млн грн заборгованостей.

За реагуванням органів прокуратури у сфері паливно-енергетичного комплексу на Одещині відшкодовано майже 56 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Прокуратури в Одеській області.

«Завдяки вжитим заходам реагування упродовж 2013 року боржниками відшкодовано 55,6 млн грн заборгованості перед НАК «Нафтогаз України» за спожитий природний газ», - йдеться у повідомлені.

Примітно, на Київщині після втручання прокуратури підприємства-боржники повернули НАК «Нафтогаз України» 52 млн грн за спожитий газ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, станом на вересень заборгованість населення за житлово-комунальні послуги вже становить 11,2 млрд грн: за теплопостачання - 5,4 млрд, водопостачання/водовідведення - 2 млрд, утримання будинків - 2,3 млрд, газопостачання - 1,2 млрд, вивезення побутових відходів - 300 млн», - зазначила вона.

За даними НАК «Нафтогаз України», до початку опалювального сезону борги теплоенергетиків за спожитий газ становлять 17,2 млрд грн, тоді як, за даними Мінрегіону, - 14 млрд грн.

 
Коментарі (0)