ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаОдеситів нагріють мільйони

Одеситів нагріють мільйони

Два курортних міста Одеської області, нарешті, будуть з газом.

Два курортних міста Одеської області, нарешті, будуть з газом. Гроші на газифікацію смт Сергіївка почнуть надходити вже в найближчий понеділок. Причому, основний фінансовий тягар ляже на державу. 

«Це вперше за 20 років незалежності селищу Сергіївка, який входить до складу Білгорода-Дністровського, виділена колосальна сума – 32 млн грн. Вже підписано договір з НАК «Нафтогаз Україна» і відкривається фінансування на проведення робіт», - зазначив міський голова Білгород-Дністровського Ігор Нановський.
 
«Що стосується самого Білгорода-Дністровського, то тут роботи вже в повному розпалі», - розповідає міський голова. На газифікацію житлового сектору Білгород-Дністровський отримав чималу суму – 9,5 млн грн. За словами Ігоря Нановського, робочі укладаються в графік. І це дає надію, що всі кошти, виділені на газифікацію, як з державного, так і з обласного та місцевого бюджетів, будуть освоєні вже до кінця поточного року. Газифікувати планують практично всі одноповерхові і багатоповерхові мікрорайони міста.
 
Нагадаємо, природний газ в Білгород-Дністровський провели в 2004 році. Однак, за цей час на блакитному паливі запрацювало лише кілька промислових підприємств міста, центральна котельня і котельня, яка обслуговує один з спальних районів міста. Нинішня газифікація житлового сектора повинна вирішити комунальні проблеми інших городян, люди отримають централізоване опалення і зможуть користуватися природним газом. А щоб газифікація не так боляче вдарила по кишені жителів приватного сектора, прокладку магістральних газопроводів високого та середнього тиску взяв на себе міський та обласний бюджети.
 
Джерело: Одесит
 
Коментарі (0)