ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаОдеситів обмежать у електропостачанні

Одеситів обмежать у електропостачанні

Світло в одеських будинках згасне на кілька днів. Причиною відключення електроенергії стануть планові ремонтні роботи на електролініях.

У Одесі найближчими днями буде припинено електропостачання у низці будинків. Це пов`язано з проведенням ремонтних робіт на електромережах та їх реконструкцій. Графік робіт буде проводитись за затвердженим планом. Про це повідомили «Україні Комунальній» у прес-службі Одеської міської ради.

Через планові ремонтні роботи 1 грудня електроенергія буде відключена  09:00 до 17:00 у ряді будинків по вул. Карпатській; Крайня, Умова.

Реконструкція електроліній з 29 листопада по 1 грудня супроводжуватиметься відключеннями світла з 9:00 до 17:00 на вул. Аргономічній, Героїв Комсомольців, пер. Оранжерейному.

У ніч з 31 листопада на 1 грудня у зв`язку з проведенням робіт в кабельному каналі подачу електрики припинять  за адерсами вул. Бочарова, і т.д.

У ніч з 2 листопада на 3 грудня у будинках по вул. Висоцького, Сахарова, Заболотного, Добровольського, Марсельскій, Махачкалинскій.

Повний перелік вулиць та номери будинків можна знайти на сайті Одеської міської ради .

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у ніч з 26 на 27 листопада у Одесі  припинили водопостачання. Це пов`язано з проведенням аварійних робіт щодо ліквідації витоку на водогоні.

 
Коментарі (0)