ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОдеські дороги ремонтуються гуртом

Одеські дороги ремонтуються гуртом

Незважаючи на те, що вимагають ремонту більшість доріг Одеської області, повністю профінансувати ремонтні роботи по кожній з них протягом короткого часу важко. Тому дороги в Одеській області ремонтуються за принципом «народного будівництва».

Таку думку висловив голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук під час робочої поїздки в Іванівський район області, повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

За його словами, саме за таким принципом сьогодні ремонтується дорога на Кучургани в Роздільнянському районі.

«Питання ремонту цієї дороги, як і багатьох інших доріг Одеської області, потрібно вирішувати спільними зусиллями. Хтось допомагає технікою, хтось щебенем, а в результаті такого народного будівництва ми спільними зусиллями будуємо прекрасну дорогу. Саме за таким принципом була побудована дорога в Біляївському районі до Троїцької школи, яка була здана до приїзду Віктора Януковича. 60 кілометрів дороги нам вдалося відремонтувати спільними зусиллями при мінімальних витратах. Так само спільними зусиллями повинні робитися дороги і в інших районах Одеської області, в тому числі і в Кучургані. На даний момент там працює техніка», - зазначив керівник області.

 
Коментарі (0)