ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдеські трамваї змінили маршрути

Одеські трамваї змінили маршрути

Трамваї одного з маршрутів змінили траси слідування. Відтак, схему руху електротранспорту скорочено на кілька тижнів у зв’язку з будівництвом у місті автомобільної дороги

В Одесі внесено тимчасові зміни у трасу слідування трамваїв №27. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Зокрема, відсьогодні схему руху трамваїв №27 скорочено. Електротранспорт рухатиметься до кінцевої зупинки трамвайного маршруту №31  - вул. Зої Космодем’янської.

Причинами внесення змін є проведення робіт з будівництва автомобільної дороги від вул. Шкільної до вул. Приморської (с Бурлакова Балка).

Таким чином електротранспорт буде рухатись до 25 жовтня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові відсьогодні обмежено рух транспорту по вул. Чкалова. Заборона на проїзд діятиме до кінця року. Зокрема, перекрито ділянку від вул. від вул. Академіка Проскури до вул. Лісопаркової. Крім того, у зв’язку з асфальтуванням проїжджої частини до вечора у місті перекрито для транспорту частину пр. Маршала Жукова на ділянці від вул. Танкопія до Стадіонного проїзду.

 
Коментарі (0)