ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдеських водіїв просять утриматись від паркування

Одеських водіїв просять утриматись від паркування

У Одесі водіїв просять не паркувати автівки на Французькому бульварі. Це зумовлено проведенням робіт з підготовки до запуску трамвайного маршруту.

В Одесі водіїв просять не паркувати транспортні засоби на трамвайних рейках на Французькому бульварі.  Про це повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Це зумовлено продовженням проведення підготовчих робіт до запуску у місті трамвайного маршруту №5, який курсуватиме від театру Музкомедії до Аркадії.

«Зараз на Французькому бульварі комунальне підприємство «Міськелектротранс» проводить тестування полотна і перевірку контактних ліній по маршруту прямування трамвая», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у центрі Львова встановлять понад 1200 стовпців для обмеження паркування на тротуарах. За інформацією Галицької районної адміністрації, цього року у центральній частині міста планують встановити орієнтовно 1280 стовпців, що обмежують паркування автомобільного транспорту на тротуарах. Зокрема, планується встановити стовпці на вул. Крушельницької, Словацького, на пр. Свободи та на пр. Шевченка, на частині вул. Коперника, Куліша, Грушевського, Гнатюка, Григоровича та Стефаника.

 
Коментарі (0)