ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОдеський аеропорт відмінив рейси через негоду

Одеський аеропорт відмінив рейси через негоду

Міжнародний аеропорт «Одеса» сьогодні тимчасово припинив відправку літаків у рейси. Зазначається, що незважаючи на безперервне розчищення злітно-посадкової смуги від снігу, відновлення відправки та прийому повітряних суден очікується лише ввечері.

Міжнародний аеропорт «Одеса» сьогодні тимчасово відмінив відправлення повітряних суден. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі аеропорту.

«Станом на 10.00 18 січня 2016 р. через несприятливі метеоумови - сильний снігопад і вітер, прийом і відправлення повітряних суден в Міжнародному аеропорту «Одеса» не проводиться», - йдеться в повідомленні.

Поміж тим повідомляється, що в аеропорту цілодобово проводиться розчищення злітно-посадкової смуги і перону, у роботах задіяно 10 одиниць техніки.

«Однак у зв'язку з погіршенням метеоумов протягом дня очікується, що виконання польотів відновиться не раніше 18.00 за київським часом», - заявили в прес-службі аеропорту.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у чотирьох регіонах України введено обмеження руху на дорогах місцевого та державного значення. Окрім того, в деяких областях пасажирському транспорту не рекомендовано виїжджати з населених пунктів задля уникнення заторів.

 
Коментарі (0)