ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдеський транспорт змінює режим роботи

Одеський транспорт змінює режим роботи

Новорічні свята вносять корективи в роботу громадського транспорту. Зокрема, одеситам вирішили дати можливість у новорічну ніч користуватися відповідною послугою усю ніч.

У зв'язку зі святкуванням Нового 2014 року влада чорноморської Одеси вирішила організувати роботу усіх видів міського транспорту з 20:00 31 грудня 2013 року до 08:00 1 січня 2014 року, - повідомляє «Укрінформ».

На кожному трамвайному, тролейбусному і автобусному маршрутах мільйонного мегаполісу працюватимуть по кілька одиниць кожного виду транспорту, а в цілому їх набереться близько двох сотень. У новорічну ніч одесити зможуть добратися машинами загального користування у будь-який кінець рідного міста.

Такий подарунок припав до душі городянам, які люблять зустрічати Новий рік поблизу головної ялинки Одеси на Думській площі або в колі друзів і знайомих в численних ресторанах, кафе і нічних клубах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Житомирі на маршрут вийшов святковий тролейбус. Міська влада запевняє, що у новорічну ніч та Різдво він перевозитиме пасажирів безкоштовно.

 
Коментарі (0)