ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдесу з Харковом зв'язали додатковим поїздом

Одесу з Харковом зв'язали додатковим поїздом

Упродовж жовтня між Одесою та Харковом курсуватиме додатковий поїзд. Таке рішення було прийняте «Укрзалізницею» через підвищений попит у цьому напрямі.

У зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд №472/471 Одеса – Харків. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

При цьому зауважується, що із Одеси поїзд №472 Одеса – Харків курсуватиме по непарним числам з 3 по 29 жовтня. З початкової станції він вирушатиме о 15:38 та прибуватиме до Харкова о 9:16. А у зворотному напрямку поїзд №471 Харків – Одеса курсуватиме по парним числам з 4 по 30 жовтня. Із Харкова він вирушатиме о 16:13 та прибуватиме до Одеси о 9:17.

«Поїзд робитиме зупинки, зокрема, на станціях Котовськ, Помічна, Кіровоград, Знам'янка, Кременчук та Полтава» - підкреслюється у повідомленні.

Зауважимо, продаж квитків на зазначений поїзд уже відкрито. Придбати їх можна у залізничних касах та за допомогою онлайн-системи booking.uz.gov.ua.

Нагадаємо, раніше «Укрзалізниця» призначила два додаткові поїзди  210/213 Миколаїв – Київ та №269/219 Київ – Івано-Франківськ.

 
Коментарі (0)