ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдин з автобусних маршрутів Запоріжжя скасовано

Один з автобусних маршрутів Запоріжжя скасовано

У Запоріжжі скасовано автобусний маршрут, який забезпечував сполучення з островом Хортиця. Також внесено зміни у схему руху маршруту №50.

У Запоріжжі скасовано автобусний маршрут загального користування №48 «Вокзал «Запоріжжя-І» - Запорізький дуб», який створювався для перевезення пасажирів на острів Хортиця до Музею історії Запорозького козацтва, історико-культурного комплексу «Запорозька Січ». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Як зазначається у повідомленні, відповідне рішення було прийнято виконавчим комітетом міської ради згідно з постановою Орджонікідзевського районного суду.

Примітно, разом зі скасуванням маршруту №48 внесено зміни у схему руху маршруту №50.

Зокрема, автобусний маршрут №50 буде називатися «вул. Металургів - Заводоуправління». Він  здійснюватиме рух через острів Хортицю, зупиняючись на зупинках «Турбаза «Хортиця», «СК «Славутич», «Музей історії Запоріжжя».

Як повідомляла раніше «Україна Комунальна», у Харкові планують завершити будівництво нової станції метрополітену навесні наступного року. Готовність підземки оцінюють на 80%. Однак, у зв’язку із Законом про декомунізацію, оздоблення станції дещо «збідніє».

 
Коментарі (0)