ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдин з проспектів Харкова частково закриють для транспорту

Один з проспектів Харкова частково закриють для транспорту

У Харкові закриють для руху транспорту чергову ділянку Московського проспекту. Це пов'язано з його реконструкцією на ділянці від Корсиківського шляхопроводу до провулку Електромеханічного.

У Харкові рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від вул. Доброхотова до пров. Електромеханічного, по смузі руху в бік вул. Польової, буде закрито з 8:00 до 22:00 27 червня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міськради.

Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з реконструкцією пр. Московського - на ділянці від Корсиківського шляхопроводу до пров. Електромеханічного.
 
Зазначимо, об'їжджати цю ділянку можна таким чином: пр. Московський - лівий поворот в бік вул. Енергетичної - вул. Плеханівська - вул. Кірова - пр. Московський. 
 
На час проведення робіт автобуси будуть об'їжджати цю ділянку за такою схемою (смуга руху у напрямку до центру):
 
№227: пр. Московський - лівий поворот в бік вул. Енергетичної - вул. Плеханівська - вул. Кірова - вул. Броненосця «Потьомкін» - БК ХЕМЗ;
 
№249: пр. Московський - лівий поворот в бік вул. Енергетичної - вул. Плеханівська - вул. Кірова - пл. Повстання - пр. Московський і далі за маршрутом.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Харкові влада обіцяє жителям міста муніципальну пільгу на проїзд у метро. Отримають право на безкоштовний проїзд у підземці більше 200 тис. харків’ян пільгових категорій.
 
Коментарі (0)