ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОдиноким севастопольцям безкоштовно встановлять бойлери

Одиноким севастопольцям безкоштовно встановлять бойлери

Севастопольська влада затвердила програму безкоштовного забезпечення бойлерами інвалідів та багатодітних сімей.

Про це повідомляє прес-служба Севастопольської міськради.

Як наголошується в повідомленні, на сесії міськради, яка відбулася у вересні поточного року, була затверджена Програма безкоштовного забезпечення і установки електронагрівальних приладів (бойлерів) для окремих категорій громадян протягом опалювальних сезонів 2012-2014 років.

До таких категорій віднесені інваліди війни 1 групи, багатодітні сім'ї, сім'ї, які перебувають на обліку в органах соціального захисту як малозабезпечені та родини, що виховують дітей-інвалідів. Цим громадянам установка електронагрівальних приладів буде проводитися незалежно від рівня їхнього доходу.

З урахуванням доходу під дію програми підпадають: ветерани війни, ветерани праці, діти війни, інваліди загального захворювання 1 гр. і 2 гр. У цьому випадку до програми залучатимуться городяни з числа одиноких, малозабезпечених пенсіонерів, розмір пенсії яких не перевищує 1,5 тис. грн.

У квартирах громадян усіх перерахованих категорій планується установка бойлерів об’ємом 80 літрів.

Фінансування заходів Програми забезпечується за рахунок коштів міського бюджету в обсягах, які встановлюються щороку при затвердженні міського бюджету міста Севастополя. Установка бойлерів буде тривати на підставі списків, затверджених Координаційною радою з соціальних питань при міській державній адміністрації за поданням Головного управління житлово-комунального господарства та Управління праці та соціального захисту населення міської державної адміністрації.

Для безкоштовної установки бойлера в рамках Програми особам, на яких поширюється дія даної Програми, необхідно подати заяву до Головного управління житлово-комунального господарства, відзначається в повідомленні міськради. 

 
Коментарі (0)