ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдну з вулиць Львова перекриють через будівництво

Одну з вулиць Львова перекриють через будівництво

У зв’язку з початком будівництва житлового будинку на вул. Поповича, для забезпечення підготовчих робіт від сьогодні тут буде перекрито рух транспорту.

До 26 липня у Львові буде закритий рух транспорту на вул. Поповича, 6а. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Згідно з наданою інформацією, такі заходи прийняли у зв’язку з початком будівництва житлового будинку на вул. Поповича, 6а, для забезпечення підготовчих робіт.
 
«У місцях проведення робіт встановлено необхідні дорожні знаки, огороджувальні бар’єри та інформаційні щити. На період влаштування тимчасового будівельного майданчика ля проведення підготовчих робіт на вул. Поповича, 6а, забудівельник має забезпечити безпечний прохід пішоходів, належно утримувати будівельний майданчик та прилеглу територію, забезпечити штучне освітлення у темну пору доби», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»,  у Львові на вулиці Богданівській влаштовуватимуть верхній шар асфальту. У зв’язку з цим протягом кількох днів там діятимуть обмеження руху транспорту.

Реклама: Для забезпечення безпеки і збереження автомобіля існує гараж. Однак крім міцних цін. Також мають бути надійні гаражні ворота . На сайті pma.kiev.ua Вашій увазі представлений величезний асортимент секційних воріт від світових виробників.

 
Коментарі (0)