ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдну з вулиць Львова відкриють для транспорту

Одну з вулиць Львова відкриють для транспорту

Вулиця Під Дубом, яка була закрита для транспорту через проведення на ній ремонтних робіт, на наступному тижні буде знову відкрита для автівок.

Наступного тижня у Львові планують завершити ремонт дороги на вул. Під Дубом і відкрити дану ділянку для транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«На 5 грудня заплановано відновлення руху транспорту по вул. Під Дубом. Наразі на цій ділянці проводяться завершальні ремонтні роботи», – розповіли у Галицькій районній адміністрації, 
Зазначимо, що вулицю було закрито на ремонт ще у вересні, а в листопаді  проводиться ремонт кільця на перехресті з вул. Джерельною. 
 
За час проведення ремонтних робіт було відновлено автентичне дорожнє покриття вулиці - асфальт замінили бруківкою. Також кільце на перехресті вул. Під Дубом та вул. Джерельної, яке раніше було видовжене, набуде круглої форми.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», майже 80 львівських сімей цьогоріч святкують новосілля. Родини стали учасниками житлових держпрограм 2014 року та купили квартири за пільговими цінами.
 
Коментарі (0)