ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024О.Гончарук:«Припинення Росією транзиту газу може викликати проблеми в деяких українських містах»

О.Гончарук:«Припинення Росією транзиту газу може викликати проблеми в деяких українських містах»

Необхідність переведення газотранспортної системи України в інший режим роботи в разі припинення Росією транзиту газу з 1 січня 2020 року може викликати тимчасові проблеми в деяких невеликих українських містах
Необхідність переведення газотранспортної системи України в інший режим роботи в разі припинення Росією транзиту газу з 1 січня 2020 року може викликати тимчасові проблеми в деяких невеликих українських містах, про це заявив прем'єр Олексій Гончарук.
 
"У деяких міст невеликих можуть бути тимчасові проблеми. Ми про них наперед знаємо, наперед думаємо. Тому, думаю, ніяких позаштатних історій у нас не буде", - сказав Олексій Гончарук.
 
Прем'єр вважає, що в цілому Україна до опалювального сезону готова і накопичила достатні запаси природного газу в сховищах.
 
"Підстав вважати, що у нас будуть якісь незаплановані проблеми - їх немає", - запевнив прем'єр.
 

Нагадаємо, що Народні депутати пропонують ввести відповідальність за дії посадових і службових осіб, наслідком яких є введення надзвичайного стану, заподіяння техногенної катастрофи, зупинки тепло-, водо-, електропостачання, вивезення відходів. 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
24 Жовтня 2019 p. 18:08
Сьогодні з ранку нова пакость від "Євро-Реконструкції": крім того, що опалення досі немає, вони на додачу ще й відключили гарячу воду...
Коля Пухов
24 Жовтня 2019 p. 18:11
Нічого Зеленський не покращив - яка ганьба була така вона і досі.
Коля Пухов
02 Листопада 2019 p. 23:46
У неопалювальні півроку гарячої води періодично у кранах немає, а коли включають опалення, то у кранах окріп , причому під потужним тиском. Тобто , керманичі створюють населенню або великі незручності ( через відсутність гарячої води) , або велику небезпеку (враховуючи можливий прорив труби з окропом).--------------------------А чому б не зробити просто теплу воду, але цілий рік , без перерв? А то кидаються із крайності в крайність, замість того, щоб вибрати золоту середину.