ГоловнаКоментаріЕлектроенергетикаО.Кубраков: "росіяни намагаються відключити від енергосистеми наші ключові промислові регіони"

О.Кубраков: "росіяни намагаються відключити від енергосистеми наші ключові промислові регіони"

Торік взимку окупанти намагалися заморозити мільйони українців, цього року вони намагаються зруйнувати нашу економіку
Торік взимку окупанти намагалися заморозити мільйони українців, цього року вони намагаються зруйнувати нашу економіку, про це розповів віцепрем'єр із відновлення - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, пище "Україна Комунальна". 
 
«Нещодавні напади на наш енергетичний сектор довели, що росіяни намагаються переслідувати іншу мету просто зараз. Якщо минулого року вони намагалися заморозити мільйони українців взимку, то цього разу вони намагаються зруйнувати нашу економіку. Вони намагаються відключити від енергосистеми наші ключові промислові регіони», - сказав він. 
 
Кубраков зазначив, що це точно нова мета ударів рф по українській енергоінфраструктурі. 
 

Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури додав, що Україна та партнери добре підготувалися до цього, сформувавши запаси обладнання та збудувавши захисні споруди. Однак, поки не йдеться про те, що Україна здатна захищати всі енергогенеруючі потужності та мережі, тому роботу з їх захисту потрібно продовжувати.  

 
Коментарі (0)