ГоловнаКоментаріЖитлоО.Курбаков: "Понад 20 000 українців отримали гроші за програмою єВідновлення"

О.Курбаков: "Понад 20 000 українців отримали гроші за програмою єВідновлення"

Переважно це мешканці Харківської, Київської, Донецької, Херсонської та Чернігівської областей. Загалом заявок по цій програмі понад 55 тисяч.
Вже понад 20 000 українців отримали гроші за програмою єВідновлення на ремонт пошкодженого житла. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, пише "Україна Комунальна".
 
За його словами, загальна сума виплат – понад півтора мільярда гривень. Переважно це мешканці Харківської, Київської, Донецької, Херсонської та Чернігівської областей. Загалом заявок по цій програмі понад 55 тисяч.
 
«Працюємо спільно місцевою владою для прискорення розгляду заявок комісіями на місцях, маємо нарощувати інтенсивність попри складнощі.
 
Середня виплата складає 78 тисяч гривень і включає в себе як можливість придбання будівельних матеріалів, так і оплату будівельних послуг», - зазначив урядовець.
 

Важливо, що переважна частина компаній – це невеликий локальний бізнес. Долучитися до участі у програмі також можливо через заявку на сайті. 

 
Коментарі (0)