ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГО.Немчінов: "Високі тарифи - це свідчення неспроможності на місцях"

О.Немчінов: "Високі тарифи - це свідчення неспроможності на місцях"

Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов зробив заяву про те хто відповідає за ЖКГ тарифи в Україні. За його словами, суми в платіжках повинні бути не більше, ніж розраховано на основі річних тарифів.
Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов зробив заяву про ЖКГ тарифах в Україні. За його словами, суми в платіжках повинні бути не більше, ніж розраховано на основі річних тарифів.
 
Про це міністр написав у своєму Telegram-каналі, повідомляє ІА "Україна Комунальна".
 
Міністр Кабінету міністрів заявив, що за формування тарифів відповідають виключно місцева влада.
 
"Високі тарифи - це свідчення неспроможності на місцях. Тому, жодних підстав підвищувати тарифи для населення немає і не буде. Підкреслюю, що суми в платіжках повинні бути не більше, ніж розраховано на основі річних тарифних пропозицій", - зазначив міністр.
 
Зараз компанія "Нафтогаз", яка є постачальником останньої надії, пропонує своїм споживачам такі річні тарифи на газ:
  • 7,96 гривень за кубометр - для побутових споживачів;
  • 7,42 гривень за кубометр на перший рік - для підприємств теплокомуненерго.
Нагадаємо, вчора на засіданні виконкому Черкаської міської ради було проголосовано нові тарифи для КП "Черкаситеплокомуненерго". Згідно проекту рішення, тариф для користувачів послугою КП зросте до 1652,73 грн / Гкал.
 

Також повідомлялось, що до початку опалювального сезону залишилися лічені дні, але ще 50 великих підприємств теплокомуненерго, які надають послуги з централізованого опалення в містах, до сих пір не підписали контракти на поставку газу з НАК "Нафтогаз України". 

 
Коментарі (0)