ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон для міста Рогань під загрозою — Нафтогаз

Опалювальний сезон для міста Рогань під загрозою — Нафтогаз

Компанія НАК «Нафтогаз України» повідомила про тривожну ситуацію, що склалася із розрахунками та газопостачанням КП «Теплові мережі Роганської селищної ради»
Компанія НАК «Нафтогаз України» повідомила про тривожну ситуацію, що склалася із розрахунками та газопостачанням КП «Теплові мережі Роганської селищної ради» (смт Рогань, Харківська область), про це говориться на сайті компанії.
 
Загальна заборгованість КП «Теплові мережі Роганської селищної ради» за укладеними з Нафтогазом договорами становить 11,7 млн гривень. Для досягнення цим комунальним підприємством мінімального рівня розрахунків (відповідно до вимог Положення про ПСО), який дає Нафтогазу право на здійснення газопостачання, КП «Теплові мережі Роганської селищної ради» має сплатити не менше ніж 6,6 млн гривень.
 
При цьому за інформацією, наданою керівництвом комунального підприємства, у Роганської селищної ради відсутні джерела фінансування для погашення заборгованості. Також сільрада не має плану дій для допомоги підприємству-боржнику.
 
"У разі непогашення КП «Теплові мережі Роганської селищної ради» хоча б 6,6 млн гривень, 3,5 тисячі мешканців цього селища можуть залишитись без тепла під час опалювального сезону. У ситуації, що склалась, селищна влада може звернутися за допомогою до керівництва Харківської області", - говориться у повідомлені.  
 
Коментарі (0)