ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОплата за ЖКП в Києві сягнула 80%

Оплата за ЖКП в Києві сягнула 80%

Розрахунки за спожиті послуги у Києві, з урахуванням боргів попередніх періодів, становлять понад 80%

 

Розрахунки за спожиті послуги у Києві, з урахуванням боргів попередніх періодів, становлять понад 80%. Про це повідомляє прес-служба Центру комунального сервісу.

В середині квітня цей показник, за даними Віталія Кличка, складав 55%.

“Належний рівень оплати допомагає комунальним службам працювати оперативно, закуповувати пальне і забезпечувати зарплату працівникам, які щодня виходять на роботу. Хто сьогодні має можливість платити за послуги – зробіть це, не накопичуйте борги” — наголошують в сервісі.

Повідомляється, що рахунки-повідомлення за квітень 2022 року вже сформовані і в паперовому, і в електронному форматах для оплати онлайн, у відділеннях банків, мобільних застосунках банківських та фінансових установ.

Здійснити оплату можна через особистий кабінет на сайті ЦКС, мобільний застосунок «Комуналка», платіжні системи, такі як «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та інші, через каси банківських установ за встановленим графіком їх роботи, який можна дізнатися на офіційних сайтах, офіційних Telegram-каналах, муніципальних електронних додатках тощо.

В ЦКС нагадують про можливість оплатити комуналку без комісії за допомогою «Картки киянина». Оформити її у відділеннях “Ощадбанку” мають право усі, хто зареєстрований у м. Києві, жителі інших міст, які офіційно працевлаштовані в Києві, а також вимушені переселенці.

Провести звіряння нарахувань та розрахунків за особовим рахунком та скористатися нашими сервісами можна через:

сервісні центри за попереднім записом та визначеним переліком питань;

месенджер у Facebook – для консультацій з усіх питань та обміну документами;

Skype – для отримання консультацій з усіх питань з можливістю обміну документами;

розділ «Дистанційне обслуговування» – для оформлення заявок, зокрема, для отримання електронних дублікатів рахунків-повідомлень;

сall-центр (044) 247-40-40 – для оперативних консультацій та передачі показань;

безкоштовну телефонну лінію 0 800 404 407 – для передачі показань лічильників з мобільного; стаціонарні номери телефонів для передачі показань лічильників;

сервіс «зворотний зв’язок» – для оперативних консультацій.

 

 

 
Коментарі (0)