ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняОпубліковані нові зміни в ДБН з проектування готелів

Опубліковані нові зміни в ДБН з проектування готелів

Згідно з ними у номерах всіх нових та реконструйованих готелів рекомендується влаштовувати вхід лише за безконтактними картками, а в номерах готелів категорії *** та вище – додатково влаштовувати системи охоронної сигналізації
Опубліковано нові зміни у державні будівельні норми щодо проектування готелів. Згідно з ними у номерах всіх нових та реконструйованих готелів рекомендується влаштовувати вхід лише за безконтактними картками, а в номерах готелів категорії *** та вище – додатково влаштовувати системи охоронної сигналізації.
 
Опубліковані зміни набирають чинності з 1 жовтня цього року.
 
Згідно зі змінами, номери готелів усіх категорій рекомендується облаштовувати електронними картковими замками з централізованим управлінням, енергонезалежною пам’яттю мінімум на 500 подій, захищеною від систематичного повторювання подій, функцією «антипаніка», автономним енергозабезпеченням та функцією антивіджиму защіпки. А номери в готелях категорії *** і вище – ще і охоронною сигналізацією.
 
Також необхідно передбачати заходи, що захищають від несанкціонованого проникнення в монтажні розподільні шафи й інші споруди, приміщення і обладнання мереж зв’язку, сигналізації за допомогою електронної системи контролю доступу та системи відеоспостереження.
 

Зміни у ДБН «Готелі»  вступають в дію з 1 жовтня 2019 року. 

 
Коментарі (0)