ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Ощадбанк» переніс термін впровадження комісії при оплаті комуналки

«Ощадбанк» переніс термін впровадження комісії при оплаті комуналки

Ощадбанк продовжує безкоштовно приймати комунальні платежі у касах від найменш захищених верств населення (отримувачів субсидій)
Вчора, Президент Петро Порошенко надіслав листа Голові правління публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» Андрію Пишному, в якому звернувся до керівництва банку невідкладно переглянути ухвалене рішення, щодо встановлення з 1 грудня 2016 року комісійної винагороди за оплату комунальних послуг. Президент наголосив на необхідності невідкладно вжити заходів для опрацювання питання щодо скасування зазначеного рішення.

В свою чергу, Голова правління «Ощадбанку» Андрій Пишний, у той же день оперативно відповів на лист Президента Петра Порошенко: «Ощадбанк розуміє свою соціальну місію, дотримується вимог законодавства та йде шляхом реформ, визначеним рішеннями Уряду та зовнішніми зобов’язаннями держави. Саме тому, Правлінням Ощадбанку прийнято рішення про перенесення терміну введення в дію рішення Тарифного комітету щодо впровадження комісії за прийняття комунальних платежів, з метою опрацювання із відповідними органами державної влади механізму, який дозволить залишити безкоштовною оплату комунальних послуг для найменш забезпечених верств населення (отримувачів субсидій)» 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Листопада 2016 p. 17:46
Ощадбанк зараз бере 3-5 грн. додаткової плати (за приймання платежу) при сплаті однієї квитанції, але не за кожну квитанцію -- за деякі квитанції додаткова плата зараз не береться. А з 1 грудня 2016 року Ощадбанк буде брати 3 грн. вже ЗА КОЖНУ квитанцію. Тобто, це здирництво не припинеться, а навпаки, збільшиться.