ГоловнаПослугиФінансування ЖКГОсобливості при виборі ліжка з м'яким узголів'ям

Особливості при виборі ліжка з м'яким узголів'ям

Перед покупкою ліжка з м'яким узголів'ям варто продумати всі деталі й підібрати оптимальний варіант, який стане ідеальним рішенням для вашої спальні.

Особливості при виборі ліжка з м'яким узголів'ям

Ліжко з м'яким узголів'ям є найпоширенішим товаром на сучасному меблевому ринку. Це пояснюється тим, що на такому виробі комфортно сидіти без додаткових підтримок або подушок. На м'яку спинку зручніше спиратися, не турбуючись про отримання травм, як у випадках з дерев'яними або металевими поручнями.

Ліжка з комфортабельним узголів'ям займають провідні позиції в рейтингу популярності меблів для сну по ряду причин:

  1. Естетично прикрашають простір приміщення.
  2. На них комфортно розташовуватися при перегляді улюбленого фільму, читанні захопливої книги або при роботі на ноутбуці.
  3. Моделі з регульованими поручнями надають ще більше можливостей для повноцінного відпочинку.

krovat-beatris.jpg

Перед покупкою ліжка варто продумати всі деталі й підібрати оптимальний варіант, який стане ідеальним рішенням для вашої спальні.

sAFzZBW0rTlHb67PpR8SAjDy27x6R4RjKoRavSvNQg0hHhXHPi4dmxPfy8AfAUYiWHu_VMV3lt1YcAJ0vHX8TYxY2UNrQudBDwOsndARRGR5mHpQdfURxzSO19Cf0Vr5ffdYFfYA

Визначаємося з формою і конфігурацією

Виробники спальних меблів пропонують широкий асортимент готових рішень: від традиційної прямокутної форми - до неординарної геометрії виробів. Варто враховувати, щоб обрана модель відповідала стилістиці приміщення, де вона буде перебувати. Наприклад вироби лаконічного дизайну стануть прекрасним доповненням у мінімалістичних кімнатах, а ефектні яскраві підголів'я прекрасно впишуться у розкішні приміщення величезних спалень. Можна поекспериментувати з матеріалами та вибрати варіант з елементами металу або деревини, що нададуть ліжкам аристократичність та ексклюзивність.

spalnya-bella-belyy-glyanec-miromark_47f7bf5dc6f1911_800x600.png

М'яке узголів'я може бути виготовлено по ширині каркаса або трохи виступати на всі боки. Спинки деяких моделей можуть являтися білизняними коробами, обтягнутими тією чи іншою оббивкою, що істотно збільшує габарити конструкції.

Краща сировина для виготовлення каркаса

Якісний конструктив виробляється з дерев'яного масиву, фанери або міцного МДФ. Матеріалом для рами найчастіше стає дерево або метал, до якого кріпляться ламелі або лаги. Зауважимо, що чим частіше їх крок, тим більше досягається ортопедичний ефект при експлуатації ліжка. Для максимальної практичності  такі меблі для сну можуть комплектуватися підйомним механізмом і висувними ящиками для зберігання різних речей.

Бажана тканина для узголів'я

На вибір покупців представлені натуральна шкіра або шкірзам, велюр, рогожка, мікрофібра і замша. При їх підборі, в першу чергу варто враховувати інтер'єр кімнати, практичність і особисті уподобання. Залежно від обраних матеріалів будуть зміняться й умови догляду за ними.

Вибір декору

Декоративне оздоблення узголів'я стає одним зі способів урізноманітнити інтер'єр спальні, зробивши її ефектною і стильною. Існує маса можливостей для додавання оббивній тканині виразності та підкреслення її достоїнств. Це може бути:

  • декоративний рядок або стяжка;
  • обтягнуті ґудзик, стрази чи оздоблювальні гвіздки;
  • вставки із контрастних тканин.

Ще років сто потому широке ліжко з м'яким узголів'ям вважалася предметом розкоші, доступним лише багатим людям. Зараз же придбати таку продукцію не складає абсолютно ніяких труднощів. Вона створить яскравий акцент в кімнаті, та при правильній експлуатації прослужить своїм господарям досить тривалий проміжок часу.

Вигідно купити ліжко з м'яким узголів'ям на Soloha.ua. Ви можете скористатися сайтом та обрати необхідне ліжко.

 

 
Коментарі (0)