ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОсобливості доставки дрібних вантажів з Китаю

Особливості доставки дрібних вантажів з Китаю

Одна з важливих проблем, яку доведеться вирішувати дрібним підприємцям та бізнесменам-початківцям, полягає в пересиланні з Китаю невеликих партій товарів або дрібних вантажів. Адже основним (і найдешевшим) способом є морські контейнерні перевезення.

Одна з важливих проблем, яку доведеться вирішувати дрібним підприємцям та бізнесменам-початківцям, полягає в пересиланні з Китаю невеликих партій товарів або дрібних вантажів. Адже основним (і найдешевшим) способом є морські контейнерні перевезення.

Та далеко не кожен дрібний (та й середній) підприємець здатний закупити в Китаї кількість товару для заповнення контейнера. На щастя, з'явилася технологія консолідованих перевезень, яка дозволяє вирішити цю проблему. І сьогодні досить звернутися в службу доставки з Китаю, щоб швидко та без проблем перевезти вантаж будь-якого обсягу і ваги (включаючи одиночне пересилання).

Способи доставки дрібних вантажів з Китаю

Відстань Китаю від України становить головну перешкоду для швидкої доставки товару. Але все ж існує кілька альтернативних способів доставки.

- Морські перевезення. Проблему багато в чому спрощує наявність в наших країн виходів до моря. І морський шлях з портів Піднебесної до Одеси займає сьогодні не так вже й багато часу. Це дуже вигідний варіант доставки взуття, одягу, меблів, автомобілів та запасних частин до них. Звичайно, якщо мова йде не про товар, який швидко псується, або якщо доставка не потрібна надтерміново.

i

- Авіація. Це найдорожчий, проте найшвидший спосіб отримання товару. А якщо оформити його в складі збірного вантажу, то оплатити доведеться лише невелику вартість рейсу. Це дуже вигідно для швидкопсувних або дорогих товарів невеликого обсягу - наприклад, телефонів, ноутбуків, іншої електронної техніки. А також ювелірних виробів і інших цінностей.

- Залізничний транспорт трохи дорожче морського і не дуже довший. Але зростає ризик розкрадань або пошкодження при перевантажуванні.

- Автомобільний транспорт. Розгалужена мережа доріг у Європі дозволяє доставити товар до дверей споживача. Але вартість такого перевезення дорожче, а ризики при перевантажуванні досить великі.

H57626fea7c80440fa1fcbac933fdc7d9p

Послуги посередника для доставки

Якщо раніше щоб перевезти невелику посилку, потрібно було відправляти кур'єра або їхати самому, сьогодні багато транспортних компаній пропонують послугу посередників по доставці малогабаритних вантажів з Китаю, які включають в себе:

- навантаження товару виробником;

- доставку в аєропорт, на залізничний вокзал або в морський порт;

- перевантаження товару на транспорт;

- митне оформлення та страховку;

- відправлення в найближчий порт або до міста замовника (згідно з існуючою логістичної схемою).

Це дозволяє повністю позбутися багатьох проблем, пов'язаних з транспортуванням, страхуванням, митним оформленням та збереженням товару в дорозі, сконцентрувавшись на закупівлі і продажу. Таким чином можна набагато швидше розвинути власний бізнес, залишивши рутинні доручення кваліфікованому посереднику.

 
 
Коментарі (0)