ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГГрафік роботи столичного метро «перекроїли»

Графік роботи столичного метро «перекроїли»

Через проведення футбольного матчу у ніч проти 17 вересня роботу столичної підземки буде продовжено. Такі заходи передбачені з метою забезпечення належного перевезення уболівальників.

У ніч з 16 на 17 вересня роботу столичної підземки буде продовжено. Це пов’язано з проведенням футбольного матчу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«У ніч проти 17 вересня столичний метрополітен продовжить свою роботу на одну годину. Такі заходи передбачені з метою забезпечення належного перевезення уболівальників у зв’язку із проведенням футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Порту» (Португалія)», – йдеться в повідомленні.
 
Крім того, сьогодні з 20:45 до 21:45 станція метро «Олімпійська» буде закрита на вхід та вихід, «Палац спорту» – на вихід, а «Площа Льва Толстого» – на вхід. Після закінчення футбольного матчу також можливе обмеження для пасажирів до цих станцій на вхід.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кілька сотень споживачів «Київенерго» перебувають з холодними кранами. Гаряча вода відсутня внаслідок пошкоджень на тепломережах, планових відключень і проведення гідравлічних випробувань.
 
Коментарі (0)